Ladda ner OpenOffice.org
Alla OS, version 3.0.0, svenska
Eller via distributör

Ladda ner tillägg
Gör mer med tillägg.

Hjälp och support
Skaffa hjälp här.

Nyheter

Vi inväntar OpenOffice.org 3

OpenOffice.org-communityt är stolta att kunna presentera OpenOffice.org 3 - den personligaste och mest innovativa versionen någonsin.
Läs mer

OpenOffice.org släpper 2.4.1

OpenOffice.org 2.4.1 innehåller fixade säkerhetsbrister som upptäckts i 2.4. Alla användare rekommenderas att uppgradera till denna version.
Ladda ner

OpenOffice.org släpper version 2.4 av världens ledande fria kontorssvit

Communityt för OpenOffice.org är stolta att släppa OpenOffice.org 2.4. Versionen är en ny och förbättrad version av världens ledande fria kontorssvit och ger nya funktioner och förbättringar för alla dess program.
Läs mer

Nytt preliminärdatum för OpenOffice.org 2.4

OpenOffice.org, världens mest populära fria kontorssvit, beräknas släppas senaste den 31 mars 2008. Förseningen beror på utrymmesbrist på våra spegelservrar.

Everex släpper ny PC med produktivitetsviten OpenOffice.org

Everex, en världsledare inom designing och tillverkning av persondatorer, berättar idag i ett pressmeddelande om sin nya student-PC med produktivitetsviten OpenOffice.org.
Läs mer

OpenDocument-formatet

Lär dig mer om det öppna och moderna, XML-baserade filformatet.
Läs mer »

Den öppna kontorssviten för dig

OpenOffice.org är en komplett kontorssvit som ger dig verktygen du behöver varje dag. Produkten utvecklas, stöds och marknadsförs av ett världsomspännande community som arbetar under öppna processer. Med tillägg, nya kraftfulla funktioner och öppna standarder är OpenOffice.org mycket mer än en kontorssvit.

Hur är OpenOffice.org annorlunda?

Du bestämmer! OpenOffice.org använder det ISO-standardiserade filformatet OpenDocument Format (ODF) vilket innebär att du inte är inlåst i hemliga filformat, mjukvarulicenser och tvångsuppgraderingar. Samtidigt kan OpenOffice.org både läsa och skriva gamla filformat. Den klarar galant av såväl Microsoft® Office®-filformat (såsom doc och xls) och alla WordPerfect-format.

Kontorssviten som pratar många språk

Vår kontorssvit finns för en mängd olika operativsystem, datorarkitekturer och språk. Den finns tillgänglig för Microsoft Windows, Mac OS X, GNU/Linux och UNIX. Den översätts till mer än 80 olika språk och fungerar på x86, PowerPC och SPARC.

Att övergå till OpenOffice.org är enkelt

Vår kontorssvit är enkel att använda och liknar många andra kontorssviter. Menyer, verktygsrader och funktioner är placerade på logiska ställen för att vara enkla att hitta.

Läs mer!   Prova OpenOffice.org idag!