Deltag og bidrag!

Deltag og bidrag til DA.OpenOffice.org !

5 nemme måder at støtte OpenOffice.org på

  1. Fortæl andre om, hvorfor du bruger OpenOffice.org, og hjælp andre brugere på www.OOoforum.dk.
  2. Giv en cd-rom til venner og bekendte, og hjælp med installationen.
  3. Giv en demonstration af OpenOffice.org til den ansvarlige i din virksomhed og hos din lokale computerforhandler.
  4. Læg også OpenDocument-dokumenter ud på dine hjemmesider og vedlæg også evt. dokumenter i OpenDocument-format i e-post.
  5. Stil krav til at dine leverandører og kontakter hos offentlige myndigheder også understøtter den åbne standard OpenDocument.

Aktiv deltagelse

Arbejdet inden for DA.OpenOffice.org består af:

Der er mange muligheder for at bidrage, og vi har brug for netop dit bidrag! Det er op til dig selv, hvordan og hvormeget du vil bidrage med. På Wiki-siden http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Da.openoffice.org koordinerer vi løbende vores aktiviteter.

Skriv til e-postlisten dansk@da.openoffice.org. Start med en kort introduktion af dig selv i en selvstændig meddelelse, så dem, der allerede er på listen, kan få et indtryk af, hvem du er, og hvad du gerne vil bidrage med. Du er også velkommen til blot at læse med for at blive bekendt med arbejdsgangen og diskussionerne, inden du selv melder dig som aktiv deltager.

Du kan også hjælpe til med at rapportere, fejlsøge og uddybe fejl og mangler i OpenOffice.org's fejlrapporteringsværktøj.

Hvis du er programmør og gerne vil have lidt "starthjælp" til at komme igang med udviklingen af OpenOffice.org, kan du læse mere http://contributing.openoffice.org/programming.html og skrive til e-postlisten dev@openoffice.org.

Økonomisk bidrag og sponsorering

Økonomisk bidrag og sponsorering

Ønsker du at give et stort eller lille økonomisk bidrag til Dansk OpenOffice.org og vores aktiviteter, foreslås følgende:

Opdateret 14. august 2010