E-postlister

Åbne e-postlister for Dansk OpenOffice.org

Alle er velkomne til at tilmelde sig e-postlisterne - bemærk dog at forudgående tilmelding er nødvendig (se nedenfor). Hvis du sender en besked til en postliste, vil den blive sendt til alle dem, som er tilmeldt postlisten.

E-postliste Præfix Tilmeld Afmeld Søg i arkiv Kig i arkiv

nyhedsbrev@da.openoffice.org
Nyhedsbrev om OpenOffice.org i Danmark samt de vigtigste internationale nyheder.

[OOo-nyhedsbrev] Tilmeld Afmeld Søg Kig

dansk@da.openoffice.org
Koordinering af udviklingen i Dansk OpenOffice.org - herunder oversættelse, dokumentation og markedsføring. Alle er velkomne til at deltage eller læse med.

[dansk] Tilmeld Afmeld Søg Kig

issues@da.openoffice.org
Meddelelser fra Issuezilla om fejl og mangler i Dansk OpenOffice.org.

[da-issues] Tilmeld Afmeld Søg Kig

cvs@da.openoffice.org
CVS-meddelelser for da.openoffice.org

[da-cvs] Tilmeld Afmeld Søg Kig

stavekontrol@da.openoffice.org
Koordinering af udviklingen af en ny stavekontrolordbog til OpenOffice.org. Se også projektets netsted. OBS: Listen er ikke til brug for supportspørgsmål. Har du supportspørgsmål vedrørende stavekontrol i OpenOffice.org, bedes du i stedet oprette et issue på oooforum.

[da-stavekontrol] Tilmeld Afmeld Søg Kig

Sådan bruges e-postlisterne

Tilmeld dig listen, før du selv sender indlæg til den. Når du klikker 'Tilmeld' ud for den liste, som du vil tilmeldes, vil dit e-postprogram forberede tilmeldingen. Du skal ikke skrive noget i meddelelsen. Når du sender e-posten vil tilmeldingen blive gennemført.

Har du flere e-mailadresser, skal du huske at tilmelde dig med den e-mailadresse, som du også vil skrive indlæg med. Ellers filtreres dine indlæg automatisk fra.

Da du nu er tilmeldt, kan du skrive indlæg til den pågældende e-postliste. Lad dit første indlæg være en kort introduktion af dig selv, så andre på listen kan se, hvem der er aktive på listen. Du er også velkommen til blot at læse med i diskussionerne, indtil du bliver fortrolig med "arbejdsgangen" på e-postlisterne. Når du skriver til e-postlisterne, bedes du følge Netikette.

Du kan bevare overblikket over post fra forskellige lister ved at tilpasse sorteringsfiltre i dit e-postprogram. Al post til de danske lister får sat en tekststreng foran i emnefeltet, så det er let at sortere på dette f.eks. [dansk] for listen dansk@da.openoffice.org.

Du er også velkommen til at deltage på OpenOffice.orgs internationale e-postlister.

Opdateret 2. november 2006