Infoga ett sidhuvud eller en sidfot

Denna guide ger dig grundläggande hjälp kring aktivering av sidhuvuden och sidfötter.

Guiden kräver viss förståelse av formatmallar och dess syften.

Inledande förklaring

Inställningar kring sidhuvuden och sidfötter görs i sidformatmallar, dvs formatmallar som definierar inställningar för hela sidor.

Om du vill infoga ett sidhuvud eller en sidfot för en sida

Gör så här:

1. Ta reda på vilken sidformatmall som används för sidan där ett sidhuvud eller sidfot skall infogas. Detta kan du ta reda på genom att klicka på Format-menyn, klicka på Sida... och läsa värdet för fältet Namn.
  2. Klicka på Infoga-menyn.
  3. Peka på Sidhuvud eller Sidfot, beroende på vilket du önskar infoga.
  4. Välj namnet på den sidformatmall som du önskar infoga sidhuvudet eller sidfoten för. Sidhuvudet eller sidfoten kommer att visas för alla sidor som använder sidformatmallen.

Per Eriksson